healingsmassage tantra mænd

3. 1. - Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og komme til udtryk hos kvinder og mænd, så parforholdet kontinuerligt kan blomstre og blive en smuk fælles rejse dybt ind i kærligheden og nydelsen. Hun har studeret og. Vi har ekspertise i alt, der vedrører samliv, parforhold og bevidstgørelse mellem mænd og kvinder. Med inspiration fra både østen og vesten skaber vi unikke læringsrum, som bringer mennesker tættere sammen - og ikke mindst tættere på sig selv. Tantra til mænd. Her kan du finde en oversigt over alle vores tilbud særligt til mænd, samt genveje. Tantramassage behandling og kropsterapi til mænd · Tantramassage og wellness til mænd · Tantramassage – the Big Draw: Oplev tantrisk sanseritual med intim massage, som aktiverer din livsenergi og afslapper dit sind..

Chat danmark gratis voksen sex

Tantramassage - grænseoverskridende og fantastisk Redaktionen. Så først efter en lille snak, går massagen i gang. Ofte inviterer vi internationale undervisere, som beriger os med deres viden og erfaring. I København finder du os på Egegårdsvej 57, Rødovre. Der er ikke noget, du skal have med til massagen hos os — vi har både lagner, håndklæder og hvad der ellers måtte være brug for. Desuden arbejder vi i tantra med bevidsthed — med at lære at sanse og kende dig selv, din krop og dit sind, endnu bedre.

healingsmassage tantra mænd

Nyttig information før din massage i Tantra Templet: Før du booker en tid i Tantra Templet: Hvis du er kvinde er det en god idé at tænke over om du gerne vil have massage af en mand eller en kvinde - du er også velkommen til at spørge bookingen om hvad forskellen på de to oplevelser er, hvis du er i tvivl. Hvis du er. Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel du gerne vil til massage i, når du bestiller tid. . Læs mere om hvordan du booker en tid til en tantramassage her, om tantramassage til mænd her, om tantramassage til kvinder her, om tantramassage til par her, og om priser her. Jeg bruger altid antiallergiske handsker og koldpresset, økologisk olie under denne del af massagen, for hygiejnens og sikkerhedens skyld. – Lingam-massage (mænd) –. For mænd indeholder den intime del af en tantra-massage, muligheden for en udvendig massage af de mandlige kønsorganer (også kaldet lingam)..

Tantra Massage

Luder i dk thai sex aalborg


Tværtimod handlede det helt enkelt om at læne sig tilbage, slappe fuldstændig af og bare tage imod. Det er desværre ikke tilladt at parkere langs vores hæk eller på vejen, da Egernvej er meget smal. Selv universet er i konstant bevægelse og forandring og lader sig derfor ikke indfange i en simpel formel. Tantra massage er en ældgammel visdom fra Østen, som bygger på læren om energierne i livet, kærligheden og seksualiteten. Her startede vi med at tale sammen i en halv times tid, hvor han forklarede mig detaljeret om, hvad tantra er, og hvordan de næste par timer skulle foregå. Det betyder fx, at jeg ikke på noget tidspunkt under en tantra massage er i fare for at lade mig "rive med" af energien, også selvom kvinden åbner fuldstændig op for sin seksuelle energi. For mænd indeholder den intime del af en tantra-massage, muligheden for en udvendig massage af de mandlige kønsorganer også kaldet lingam. Tantra Torsdag - Melting for Lovers Melting for Lovers er en mulighed for at tilbringe en aften på en eventyrlig og tryg legeplads, hvor I sammen kan udforske det tantriske univers i sanseligt nærvær og opleve glæden ved bevidst berøring.