massage nordjylland nordlys massage

Massage er den ideelle velværeform, som både virker afslappende, men som også har gavnlige effekter såsom lavere blodtryk og lavere stresshormoner. Massage er kort sagt sund fornuft. Med dagens deal kan du prøve den såkaldte Nordlys Massage, som afspænder og balancerer både krop og sind. Du kan vælge. Sus Holtze Telefon Mail: [email protected] Sus Holtze telefon 25 82 52 25 Mail: [email protected]

Massage i næstved b2b massage københavn

Mågen 5  Tønder Telefon: Hun er i færd med at uddanne sig som massør på Nordlys Centret i Silkeborg og er nu klar til at modtage de første klienter. Rikke Bech Massageterapeut trainee. Er du ramt af stress, vil jeg kunne hjælpe dig til - at forstå hvad stress gør ved din krop - og til igen at opleve dyb kontakt med den - så dine indre dybereliggende ressourcer og potentialer igen kan komme i spil - således at du kan genskabe en ny balance mellem aktiviter   og hvile med dig selv, din familie og arbejde og venner. Lænkebjerg 23  Haderslev Telefon: Men hun har delt foldere ud til kolleger og til folk, hun har mødt.

massage nordjylland nordlys massage

Nordlys-massagen sigter mere efter harmoni og afslapning end efter egentlig fysiurgisk behandling og ømme muskler. ”Nordlys Massage er et moderne, all-round behandlingssystem, som forener klassisk massage med en kropspsykologisk og energetisk forståelse af kroppen,” hedder det på Nordlys Centrets hjemmeside. Nordlys Massage Huset blev stiftet i af Kirsten Wiederholt, og har til formål at bidrage til sundhed og vækst. Gennemgående værdier er åbenhed, uddannelse, læring, respekt for den enkelte, humor og klar kommunikation. På klinikken arbejder vi med et varieret udbud af massage, terapeutisk berøring, coaching. Sus Holtze telefon 25 82 52 25 Mail: [email protected]

Med dagens deal kan du prøve den såkaldte Nordlys Massage, som afspænder og balancerer både krop og sind, massage nordjylland nordlys massage. Islevdalvej Rødovre Telefon: Lange glidestrøg fra hænder over kroppen til fødderne efterfulgt af cupping klap. I massagen bruges submissive dating frække datingsider greb og teknikker, som altid tilpasses den enkeltes behov. Find din Nordlys behandler eller coach Nordlys behandlere og coaches findes over hele landet samt i Norge og Sverige. Karen giver dine skuldre en kærlig hånd Karen Jepsen er Rostrups nye massør — hun har indrettet klinik i et værelse i sit hjem på Nyvej. Jeg benytter triggerpunktmassage og bindevævsmassage som effektive metoder til behandling af muskelsmerter og muskelspændinger. Oct 22,   af   Henrik. Vesttoften 12  Jyllinge Telefon: Egemosevej 46  Vejstrup -Danmark Telefon: Rosensgade 24  Århus C Telefon: Hun er i færd med at uddanne sig som massør på Nordlys Centret i Silkeborg og er nu klar til at modtage de første klienter. Høgene dumpede ned på femtepladsen. Botvedsvej 11  Vadum Telefon: Nordlys massage giver mulighed for dyb afspænding såvel fysisk som psykisk, og mulighed for øget velvære, kropsbevidsthed og sundhed. Hulvej 4  Mårslet Telefon: Nordlys Afspændingsmassage En fuld kropsmassage i Nordlys-stil præget af lange rolige strøg. Terapeutisk massage henvender sig bl.


Uforpligtende sex free live chat with girls

  • Tantra for mænd massage holbæk
  • Tantra massage i jylland sexdaiting
  • Nordlys er en skandinavisk udviklet metode inden for helkropsmassage, som forbinder klassisk massage med energisk balancering. Kroppen masseres i en bestemt rækkefølge, der følger kroppens energi og løsner ubalancer. Vesttoften 12  Jyllinge Telefon:
  • 710
  • Chat med andre bolle
SONAX Xtreme FælgRens


Single i vejle sex frederikssund


Viadukten 8 c  Fåborg Telefon: Så giv mig et ring - og så finder vi ud af det. Nordlys forum Nordlys RAB. Freya Chalotte Holm Massageterapeut. Hasselvænget 38  Asnæs Telefon: Vestermarksvej 3  Brædstrup Telefon: Med klangmassage opløser man hverdagsstresset, løfter stemningen og slipper bekymringerne, usikkerheden og blokeringer.